fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

FOTO. UPDATE: Reacția primarului Adrian Dobre. Avarie la o conductă de apă caldă. Pe strada Crișan apa de la robinete este galbenă!

Citește Și

- Reclamă -

Update:

Primarul Adrian Dobre a informat că a trimis autoritățile competente pentru a preleva probe.

- Reclamă -

„Am trimis RASP și Apa Nova. Au prelevat probe cu laboratorul mobil. Aștept rezultatele oficiale”, a declarat Adrian Dobre pentru ziarul Incomod.

Știre inițială:

Apa care curge la robinetele de pe strada Crișan este galbenă, de două zile! Un cititor ne-a trimis o fotografie cu apa care a curs ieri și astăzi, 20 februarie (foto sus), în locuințe.

- Reclamă -

Potrivit primarului Adrian Dobre, este vorba despre o avarie apărută la o conductă, la ora actuală fiind efectuate lucrări de remediere. Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice, Raul Petrescu, de asemenea a precizat că sunt afectate 178 de apartamente.

Municipalitatea a emis un comunicat de presă pe această temă:

Primăria Municpiului Ploiești informează cetățenii că, operatorul, S.C. Veolia Energie Prahova, întrerupe furnizarea agentului termic, astăzi, până la ora 16.00, pe strada Crișan, în vederea executării unor lucrări de remediere a avariei la conducta de agent termic primar, în zona blocului nr. 139 A.

Astfel, de această sistare temporară a furnizarii agentului termic vor fi afectate 178 de apartamente, care sunt racordate la PT 8 – 23 August, MT Voința, bloc 4A-4J de pe strada Crișan.

- Reclamă -

Municipalitatea își cere scuze pentru disconfortul creat și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut