fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

DNA a cerut termene mai scurte în dosarele de corupție ale lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov

Citește Și

- Reclamă -
DNA a cerut miercuri Înaltei Curți să dea termene mai scurte în dosarele de corupție ale lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov, a declarat pentru G4Media.ro Livia Săplăcan, purtătorul de cuvânt al DNA. “Am cerut devansarea termenelor din motive de celeritate a judecării proceselor”, a explicat Livia Săplăcan.

DNA nu a indicat și când ar trebui să fie preschimbate termenele din procesele celor doi, aceasta fiind de competența exclusivă a instanței de judecată.

Reamintim că Înalta Curte a stabilit luni ca viitorul termen în dosarul lui Dragnea să fie 20 mai, iar în dosarul lui Darius Vâlcov a acceptat solicitarea de amânare pentru găsirea unui avocat și a dat termen pentru 11 iunie.

- Reclamă -

Completul de 5 de la ÎCCJ, care a amânat marți pentru 11 iunie dosarul lui Darius Vâlcov, a fost format din judecătorii Claudiu Andrei Rus, Ioana Bogdan, Hermina Iancu, Mirela Popescu şi Ioana Alina Ilie, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro. Vâlcov nici măcar nu s-a prezentat la proces, ci a trimis instanţei o cerere de amânare pentru a-şi angaja un avocat.

sursa: g4media.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

FOTO Bărbat dat dispărut după 2 săptămâni de când a plecat de acasă

Un bărbat din Câmpina a fost dat dispărut la Poliție la două săptămâni după ce a plecat de acasă...
Sari la conținut