fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

O procuroare s-a sinucis aruncându-se de la etajul 5 al Parchetului General

Citește Și

- Reclamă -

O procuroare de la Parchetul General s-a sinucis aruncându-se de la etajul cinci al instituției, transmite Digi 24. 

Un apel la 112 a anunțat că o femeie amenință că sare de la etajul cinci al sediului central al Parchetului General. Până la sosirea forțelor de intervenție, femeia s-a aruncat în gol și a murit pe loc.

- Reclamă -

Potrivit unor informațiilor prezentate de Digi 24, femeia avea 53 de ani și a fost timp de zece ani șefa biroului de relații publice din Parchetul General.

Șefa serviciului de ambulanță București, Alice Grasu, a precizat la Antena 3 că apelul la 112 a fost făcut la ora 11.33, iar ambulanța a ajuns în 9 minute, dar „rănile suferite erau incompatibile cu viața”.

Potrivit ISU București-Ilfov, victima s-ar fi aruncat de la o înălțime de aproximativ 20 de metri, fiind declarat decesul.
La fața locului se deplasează Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei și un procuror criminalist pentru a declanșa cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.
Sursa: www.hotnews.ro
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut