fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

Victor Ponta, reacție la candidatura lui Dragnea la prezidențiale: ‘Adică chiar dai foc ca Nero la toată Roma?’

Citește Și

- Reclamă -

Liderul Pro România, Victor Ponta, a comentat marți, la B1 TV, faptul că Liviu Dragnea a spus că va anunța duminică, după alegerile europarlamentare, dacă va candida la scrutinul prezidențial.

”În 2016, noi am spus în campanie, PSD-ALDE, că venim și facem o lege clară, unde sunt abuzuri, se îndepărtează, unde cineva chiar e vinovat, se duce la închisoare. Nu s-a întâmplat nimic. Totdeauna, domnul Dragnea a spus că o rezolvă el cumva, că amână, că desființează completul. Cum a ajuns să stea cu sabia deasupra capului până luni și ce i-a dat prin cap că dacă duminică se anunță că va fi candidat… Șansele lui, duminică seară, să devină președinte, sunt zero, dar nu-l interesează asta, că PSD iar își ia bătaie la prezidențiale. El zice că-i sperie pe judecători și îl mai amână. Și PSD ce câștigă din chestia asta? Ce face, o dă jos și pe Dăncilă? Adică chiar dai foc ca Nero la toată Roma?”, a spus Victor Ponta.

- Reclamă -

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat marți că „după alegeri, chiar duminică seara” va face un anunț cu privire la o eventuală candidatură a sa la prezidențiale.

Sursa: www.stiripesurse.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut