fbpx
joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

VIDEO: 31 de percheziții în Prahova! 24 de suspecți au fost aduși la audieri

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Miercuri dimineață, polițiștii prahoveni și cei ai Direcției de Operațiuni Speciale din I.G.P.R. au efectuat 32 de percheziții la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat.

La data de 22 mai a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 10 Valea Călugărească au efectuat 32 de percheziții la locuințele unor persoane bănuite de furturi din locuințe, gospodării și societăți comerciale. 26 de descinderi au avut loc în comuna Berceni, 4 în Municipiul Ploiești, una în comuna Valea Călugărească și una în comuna Leordeni, județul Argeș .

Din cercetări au rezultat indicii că, începând din luna martie a anului trecut, persoanele în cauză ar fi pătruns în incinta unor locuințe, gospodării și societăți comerciale, situate în comunele arondate Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească, de unde ar fi sustras diverse bunuri și valori, precum și animale și material lemnos. În fapt, ar fi vorba de 21 de infracțuni de furt și furt calificat.

- Reclamă -

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, numeroase bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum motoferăstraie, motocoase, unelte, telefoane mobile, spalieri din beton, material lemnos, materiale de construcții, precum și animale (caprine). De asemenea, au fost indisponibilizate și atelajele cu care bănuiții ar fi transportat material lemnos tăiat ilegal din păduri proprietate privată și proprietate a statului.

Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la peste 57.000 de lei.

24 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

- Reclamă -

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, furt calificat, tăiere ilegală și furt de arbori.

Activitatea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale a poliției Române. La percheziții au participat și jandarmi.

Comunicat IPJ Prahova

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Criza gunoaielor, rezolvată temporar. La ce acord au ajuns Rosal și Vitalia

Operatorul de salubritate Rosal nu a mai colectat gunoaiele din 84 de localități prahovene, inclusiv Ploiești, încă de luni,...
spot_img