fbpx
luni, aprilie 29, 2024
spot_img

FOTO. O femeie are probleme medicale grave, în urma unei injecții

Citește Și

- Reclamă -

Caz incredibil în Prahova! O femeie are probleme medicale grave, după ce i s-a infectat locul în care i-a fost făcută o injecție de către personalul Serviciului Județean de Ambulanță Prahova!

Femeia și soțul său, care locuiesc în Boldești Scăieni, au povestit pentru ziarul Incomod tot calvarul prin care a trecut:

- Reclamă -

„Pe data de 30 iulie am născut și, la câteva zile după ce m-am întors acasă, am început să mă simt din ce în ce mai rău. Pe data de 15 august, noaptea, întrucât mă simțeam foarte rău, soțul meu a sunat la 112.”, povestește femeia.

„A venit o ambulanță și le-am explicat că soția mea este lăuză, alăptează, iar aceștia mi-au spus că-i fac o injecție cu un calmant și își va reveni. I-a fost bine până a doua zi, când a început din nou să se simtă din ce în ce mai rău și, în plus, locul unde i se făcuse injecția se umflase foarte mult și avea dureri. Pe data de 20 august am sunat din nou la 112, a trebuit să sun de trei ori, mi se tot spunea să aștept și o dată chiar mi s-a închis telefonul în nas, iar când în sfârșit a sosit ambulanța au mai luat un pacient din zonă. Când au băgat-o în ambulanță i-au prins mâna în ușă. Pe drum, soția spune că s-au purtat foarte urât atât cu ea, cât și cu cealaltă pacientă. Simțindu-se foarte rău, soția le-a cerut să o lasă să se întindă pe targă, dar au refuzat spunându-i „stai acolo pe scaun”.

A fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde i s-au făcut analize și așa am aflat că avea probleme cu rinichii. Soția a stat internată o săptămână în spital și cu două zile înainte de externare le-a spus medicilor că o doare foarte rău locul unde i s-a făcut acea injecție prima dată când am chemat Ambulanța. Le-a povestit medicilor din spital despre calmantul care i s-a făcut iar aceștia când au consultat-o au spus „cum e posibil așa ceva?!”, explicându-i că locul respectiv s-a infectat foarte puternic și că trebuie operată.”, ne-a povestit revoltat și soțul femeii.

- Reclamă -

Femeia spune că a luat legătura cu un avocat și se va consulta cu acesta, intenționând să își caute dreptatea în instanță.

N.R.: Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere din partea Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, care va fi publicat în momentul în care va fi remis.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Șapte urși relocați din Sinaia fac ravagii în gospodăriile oamenilor

Șapte urși care au fost relocați din Sinaia fac ravagii în județul unde au fost mutați.Urșii din Sinaia au...
Sari la conținut