fbpx
vineri, mai 17, 2024
spot_img

Răsturnare de situaţie în cazul românului condamnat la moarte în Malaysia: „Nu ştia ce are în bagaj”

Citește Și

- Reclamă -

Ionut Gologan 475a4dce17 - Ziarul INCOMODRăsturnare de situaţie în cazul lui Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaysia, pentru trafic de droguri. Tatăl tânărului de 22 de ani face declaraţii care i-ar putea schimba soarta acestuia.

Ionuţ Gologan a fost arestat în luna octombrie a anului 2013, după ce a fost prins cu droguri asupra lui pe aeroportul din Malaysia. Tânărul îşi aşteaptă acum sentinţa, fiind condamnat la moarte în luna august, pentru că a introdus droguri în această ţară.

- Reclamă -

Tatăl lui Ionuţ Gologan spune însă că lucrurile nu stau deloc aşa. Bărbatul, care nu mai are linişte de când fiul lui a fost condamnat la moarte, susţine că Ionuţ nu a introdus droguri în Malaysia, ci de acolo le transporta în Germania. Fără să aibă habar ce cară în bagaj!

„Băiatul meu nu a dus acolo în Malaysia droguri, ci de acolo trebuia să le aducă în Germania. El a venit în Malaysia din Filipine”, a spus Dumitru Gologan.

Mai mult, tânărul credea, în tot acest timp, că are în bagaj haine. „Nu ştia absolut nimic. El ştia că transportă nişte haine de femeie. Ionuţ mi-a zis şi acum pe telefon, când am stat de vorbă: «Tată, în hotel (n.r. – hotelul din Malaysia), nu ştiu ce s-a întâmplat cu bagajul meu, pentru că am venit din Filipine cu haine de femeie, iar în Malaysia m-a controlat când am ieşit şi am intrat. M-am dus la hotel, am stat o noapte şi, când să mă duc înapoi pe aeroport să plec în Germania, m-a arestat că am droguri în geamantan». Deci acolo în hotel s-a întâmplat ceva”, a mai spus tatăl îndurerat.

Sursa: www.libertatea.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Noi informații despre cazul bebelușului născut mort la Maternitatea Câmpina

Un bebeluș a fost născut mort la Maternitatea Câmpina joi, în jurul orei 13.00, în urma unei operații de...
Sari la conținut