fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

O profesoară a venit băută la ore

Citește Și

- Reclamă -

O profesoară care predă la o şcoală din comuna brăileană Victoria a venit  băută la ore, cu o îmbibaţie alcoolică de 1,18 mg/l în aerul expirat. Sancțiunea în acest caz se va stabili în urma unei anchete interne.

Directorul şcolii a mers împreună cu respectiva profesoară la sediul Poliţiei Însurăţei, unde a fost verificată cu etilotestul și astfel s-a confirmat că aceasta consumase alcool. Din acest motiv, ea nu a mai fost lăsată să se întoarcă la clasă, pentru a-şi continua ora, iar Consiliul de administraţie al şcolii a declanşat o anchetă internă pentru a stabili ce măsură disciplinară îi va fi aplicată cadrului didactic, în funcţie de gravitatea situaţiei şi de abaterile anterioaremulţi paşi. Eu nu îmi doresc decât să se aplice legea”, a completat Botea. În urma incidentului, Inspectoratul Şcolar Brăila a solicitat o anchetă internă. „De la poliţişti am aflat că doamna avea o alcoolemie mare, o situaţie de acest tip nu-ţi permite să vii la clasă. Am vorbit cu cei din conducerea şcolii, le-am cerut să aplice legea. Va fi activată comisia de disciplină, colegii vor stabili măsurile care se impun. Noi vrem să aflăm adevărul. Incidentul s-a petrecut la şcoala Mihai Bravu, nu au fost sunaţi poliţiştii, dar directorul şi profesoara în cauză s-au dus la sediul Poliţiei Însurăţei, acolo s-a stabilit alcoolemia. Este inadmisibil să te prezinţi astfel în faţa elevilor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, inspectorul şcolar general al judeţului Brăila, Viorel Botea.

- Reclamă -

sursa:libertatea.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut