fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

FOTO&VIDEO| Peste 200 de ploieșteni s-au alăturat acțiunii ”Plantăm un pom, salvăm un om” demarate de Asociația Stop Poluării Orașului Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Peste 200 de ploieșteni s-au adunat sâmbătă în Parcul Municipal Vest pentru a participa la acțiunea demarată de Asociația Stop Poluării Orașului Ploiești, ”Plantăm un pom, salvăm un om”.

” Ne-am gândit să dăm o gură de oxigen  Ploieștiului. Este  o acține-protest mai mult. Vrem să arătăm că avem nevoie de un oraș cu aer curat.  Totodată, este și un proiect educativ, la această acțiune participând și elevi din cadrul școlilor Andrei Mureșanu și Grigorescu”, ne-a declarat Mihaela Nae, membru al asociației Stop Poluării Orașului Ploiești, care a ținut să adauge și faptul că ”Nimeni nu vorbește despre poluarea din Ploiești. Top trei cele mai poluate orașe sunt București, Iași, Brașov. Ploieștiul nici nu este menționat cu toate că din punct de vedere al poluării industriale, este cel mai poluat oraș din țară”.

- Reclamă -

https://streamable.com/sjoqw

”Ploieștiul este de departe unul dintre cele mai poluate orașe din România, iar din punctul de vedere al unor categorii specifice de poluanți este de departe pe primul loc. Aș putea spune că, de asemenea, ocupă un loc fruntaș în Europa. Sunt poluanți extrem de nocivi, sunt poluanți care sunt în concentrații foarte mari”, a  precizat profesorul universitar Silviu Gurlui.

Declarația integrală în materialul video de mai jos.

- Reclamă -

https://streamable.com/cj8u1

Iată imagini din timpul acțiunii ” Plantăm un pom, salvăm un om!”

https://streamable.com/0qlxf

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...