fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

UE modifică normele și sancțiunile rutiere. Consecințe și pentru șoferii români

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Parlamentul European a luat mai multe măsuri care îi vizează pe șoferi. Noile reglementări aduc modificări importante cu privire la sancțiunile rutiere și normele de circulație în întreaga Uniune Europeană.

Potrivit autorității europene, unele state nu trimiteau documentele corespunzătoare. Astfel, aproximativ 40% dintre încălcările rutiere rămâneau nepedepsite.

- Reclamă -

Printre cei afectați de aceste măsuri se numără mulți șoferi români care au încălcat regulile de circulație în alte țări europene. În urma schimbării, autoritățile avertizează că amenzile vor ajunge în țară.

Totodată, neplata acestora poate duce la consecințe serioase, inclusiv poprirea contului bancar.

Totodată, ele extind lista încălcărilor pentru care se va aplica amenda în țara de origine. Câteva dintre sancțiunile pentru care amenda va ajunge direct acasă sunt: parcarea periculoasă, depășirea pe linie continuă sau părăsirea locului accidentului

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...