fbpx
luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Record la un liceu din Timiş: de cinci ani niciun absolvent nu a promovat BAC-ul

Citește Și

- Reclamă -

bac picat - Ziarul INCOMODPentru al cincilea an consecutiv, unul dintre liceele din Timiş înregistrează un record negativ.

La Liceul Tehnologic Agricol din Orţişoara, județul Timiș, niciun elev nu a mai reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat începând din 2011, notează opiniatimisoarei.ro.  

- Reclamă -

Chiar dacă şi în anii trecuţi rezultatele elevilor din Orţişoara la examenele naţionale au fost la fel de slabe, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar nu au luat măsuri de sancţionare a liceului.

„Desfiinţarea liceului din Orţişoara nu intră în discuţie. Acolo este deja o situaţie dificilă, liceul merge singur spre lichidare. Nici anul trecut şi nici pentru anul viitor nu s-au mai cerut locuri pentru clasa a noua. Din toamnă liceul nu va mai avea nici clasa a noua, nici clasa a zecea. Practic se autodesfiinţează”, a declarat Aura Danielescu, inspector şcolar general.

Vezi aici notele finale, după contestații!

- Reclamă -

Sursa: www.digi24.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Comuna Păulești reciclează: cum puteți scăpa de echipamentele eelctrice și electrocasnice vechi

”Comuna Păulești reciclează” este un eveniment prin care oamenii pot preda echipamentele electrice și electrocasnice vechi, atât de mici,...
Sari la conținut