fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

Scene desprinse dintr-un film de acțiune pe străzile din Ploiești. Un polițist, victima unei farse

Citește Și

- Reclamă -

Scene desprinse dintr-un film de acțiune au avut loc marți seară pe străzile din Ploiești. Din fericire, a fost vorba despre o farsă organizată de doi tineri, victimă fiind un polițist din Ploiești.
Cei doi, având fețele acoperite, alergau pe strada Cavalului, din zona de Sud a orașului, având asupra lor o geantă voluminoasă.
Polițistul nu a stat pe gânduri și i-a imobilizat doi bărbați. Gluma acestora a fost sancționată de către omul legii cu o amendă contravențională pentru tulburarea ordinii și liniștii publice..

Iată comunicatul de presă emis de IJP Prahova:

- Reclamă -

Un polițist din Prahova, în timp ce se deplasa spre locul de muncă, pe str. Cavalului, din Ploiești, a văzut 2 bărbați cu fețele acoperite, care fugeau și transportau o geantă voluminoasă.

Având în vedere cele observate, s-a conturat ideea că este vorba despre o faptă penală, așa că a intervenit și a imobilizat cei 2 bărbați, prin folosirea mijloacelor specifice, dar fără a executa focuri de armă.
După imobilizare, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că este vorba despre doi bărbați, cunoscuți în mediul on-line din Ploiești că se ocupă cu farse filmate, nefiind vorba de nicio infracțiune.
Cei doi bărbați, precum și a treia persoană, care filma, au fost conduși la sediul poliției, unde au fost sancționați contravențional, conform prevederilor articolului 2, punctul 1 din Legea nr. 61/1991.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut