fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Un bătrân a fost ucis cu ciocanul de șnițele de concubina cu 40 de ani mai tânără

Citește Și

- Reclamă -
O femeie de 32 de ani, din municipiul Iaşi, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile fiind acuzată că şi-a ucis concubinul de 71 de ani cu ciocanul de bătut şniţele.

Roxana Şrainer a fost arestată la mai bine de o lună de la momentul comiterii faptei, anchetatorii solicitând înainte de încătuşare efectuarea unei expertize psihiatrice.

Rezultatele au demonstrat că femeia a avut discernământ când a comis fapta.

- Reclamă -

Crima a avut loc pe  14 decembrie 2019.

În acea zi, femeia şi iubitul său de 71 de ani au consumat băuturi alcoolice şi au avut o dispută referitoare la bani.

„Cei doi s-au încăierat în bucătăria locuinţei, iar inculpata i-a pus piedică victimei, care a căzut.

- Reclamă -

În continuare, aceasta a luat un ciocan de bătut carnea, cu care i-a aplicat mai multe lovituri, mai ales la nivelul capului, după care, folosind un cuţit, a înjunghiat victima în zona hemitoracelui stâng.

După epuizarea agresiunii, inculpata a sustras din portmoneul victimei suma de 250 de lei, după care a încuiat locuinţa şi a plecat”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Ulterior, femeia a mers la un bar, unde a băut până i s-a făcut rău şi a leşinat. A fost preluată cu o ambulanţă şi dusă la Spitalul „Sf. Spiridon” Iaşi, de unde a fost preluată şi internată la Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi.

Roxana Şrainer a fost externată pe 20 decembrie, în aceeaşi zi cumpărând alcool şi mergând acasă. Acolo, a descoperit cadavrul aşa cum îl lăsase şi, spre seară, după ce a terminat de băut alcoolul, a sunat la 112 şi s-a autodenunţat. La audieri, ea a recunsocut fapta.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut