fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

A început campania! Roberta Anastase de vorbă cu cetățenii, de data aceasta fără „gard„

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

A început campania în PNL Ploiești! Senatoarea Roberta Anastase, președinta organizației locale a liberalilor, pare că e într-un ”turneu”, dacă ne raportăm la postările sale repetate cu fotografii despre care spune că sunt de la întâlniri cu ploieștenii.

În ultima perioadă, senatoarea Anastase postează frecvent imagini cu ploieșteni, din diverse restaurante. Politiciana scrie la descrierea imaginilor că sunt de la întâlnirile cu ploieștenii din diverse cartiere ale orașului.

Recent, una dintre postări a ieșit în evidență întrucât senatoarea era la o masă de „prezidiu„, alături de mai mulți consilieri locali, și era separată de un „gard„ de ploieștenii care stăteau la celelalte mese.

- Reclamă -
 - Ziarul INCOMOD

Aseară a postat o nouă serie de fotografii, de la o întâlnire cu ploieștenii din cartierele Mihai Bravu și 9 Mai. De data aceasta, Roberta Anastase nu a mai fost separată de ploieșteni de un „gard„, însă, le-a vorbit acestora „de la înălțime„, de pe o scenă pe care alături de ea se aflau consilierii locali Vlad Frusina și Valentin Marcu. În imagini se observă că în sală erau prezenți și alți consilieri locali PNL, în apropierea scenei, iar oamenii de la mese serveau sucuri și cafele.

Când nu e în campanie, pare că Roberta Anastase se ocupă cu „sabotarea„ primarului Andrei Volosevici. Scandalurile repetate de la ședintele de Consiliu Local Ploiești sunt deja o obișnuință și este evident cum cu fiecare ocazie consilierii locali liberali se contrează cu primarul în funcție.

Este de notorietate cum frecvent consilierii locali liberali votează la unison. Niciodată nici măcar unul dintre ei nu are o părere diferită de a colegilor de partid. De altfel, este o practică obișnuită ca așa să funcționeze grupurile politice din consiliile locale. Fiecare proiect este dezbătut în cadrul partidelor, iar decizia privind votul se ia în respectiva formațiune politică. Pe linie politică, șefa consilierilor locali PNL din Ploiești este senatoarea Roberta Anastase, care este președintele organizației.

Imaginile cu senatoarea care le vorbește ploieștenilor din cartierele Mihai Bravu și 9 Mai (sursă foto Facebook Roberta Anastase):

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img