cala

calaEste alertă de gradul zero în Călăraşi, după un grav accident de circulaţie. Poliţiştii caută doi şoferi teribilişti care au omorat un tânăr. Aceştia s-au întrecut în cai putere la curse ilegale, dar au pierdut controlul volanului şi au intrat în mulţimea de oameni de pe margine. Un băiat de 20 de ani a murit pe loc, alţi doi tineri sunt răniţi.

Poliţiştii desfăşoară activităţi pentru prinderea unui conducător auto, care ar fi produs un accident soldat cu decesul unei persoane şi rănirea uşoară a altor două, şi a părăsit locul accidentului. Tragedia s-a produs marţi seara, pe DN 31, pe raza comunei Ulmeni, judeţul Călăraşi.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a constatat că trei pietoni, care se deplasau la marginea părții carosabile, pe un tronson de drum în curbă, au fost loviți din spate de un autovehicul, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.

În urma impactului, un tânăr de 20 ani a decedat, iar ceilalţi doi, ambii de 19 ani, toţi din comuna Ulmeni, au fost răniţi uşor, fără a necesita internarea.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru identificarea şi prinderea conducătorului auto şi determinarea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

Sursa:www.romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here