Liderii Alianţei Dreptei, PNL – USR – PLUS Prahova, au depus plângere penală la Poliție și la DIICOT după ce site-urile partidelor şi mai multe pagini de social media au fost „clonate”, pentru a fi distribuite mesaje electorale mincinoase şi ilegale cu identitate falsă. Responsabilii pentru aceste fapte vor fi identificaţi şi deferiţi Justiţiei. Este cel mai recent episod dintr-o campanie mizerabilă în spaţiul online dusă de filiala judeţeană a PSD, care, în loc să explice cum a patronat dezastrul ultimilor 20 de ani în Prahova, nu s-a dat în lături de la nicio mârşăvie pentru a încerca să-i manipuleze pe cetăţeni.

PSD face în Prahova ce știe mai bine: minte și fură, de această dată și în spațiul online. Aceste acţiuni ilegale prin care s-au distribuit materiale în numele PNL, USR, PLUS, al meu personal şi al altor lideri ai Alianţei Dreptei trebuie să fie pedepsite în conformitate cu rigorile legii. Cei care au pus la cale aceste atacuri ilegale sunt oameni care nu mai au ce căuta în viața publică din județul Prahova”, a declarat senatorul Iulian Dumitrescu, candidat al PNL – USR – PLUS la preşedinţia CJ Prahova.

Alianţa PNL – USR – PLUS Prahova solicită instituţiilor statului să acţioneze cu diligenţă în această speţă şi condamnă felul ruşinos în care PSD îşi închide domnia nefastă asupra Prahovei. Cu siguranţă, cei vinovaţi de această ultimă ilegalitate vor răspunde şi la vot, prahovenii urmând să spună un „Adio, PSD” extrem de hotărât pe 27 septembrie.

Este un comportament tipic infracțional al PSD Prahova şi al clanului Cosma. Furtul de identitate, fie ea şi în mediul online, este infracțiune, iar cei care au dat ordin să se recurgă sau au recurs la astfel de acţiuni trebuie să plătească şi la vot, duminică, pe 27 septembrie, dar şi în faţa instituţiilor statului”, a concluzionat Mihai Poliţeanu, preşedintele USR Prahova.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here