fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

Citește Și

- Reclamă -

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).

Mărturii șocante ale unei femei în vârstă de 36 de ani care susține că a fost violată de un polițist ploieștean:

“Am fost la secția 4 de Poliție să depun o plângere penală împotriva unui bărbat care m-a înșelat cu o sumă de bani și ulterior mă amenința. Polițistul care mi-a luat declarații m-a contactat a doua zi și mi-a spus că are detalii despre caz pe care nu mi le poate spune la secția de Poliție. Am acceptat să mă văd într-o parcare de lângă blocul unde locuiește, în mașina mea, dar a insistat la telefon să urc la el în apartament să îmi spună detaliile, pentru că sunt urmărită și în parcare riscăm să fim văzuți. Am acceptat să urc, m-am gândit că totuși e polițist, ce mi se poate întâmpla”.

- Reclamă -

Femeia a povestit jurnaliștilor Incomod că după viol, a doua zi, a fost la secția de poliție să reclame infracțiunea și a stat 3 ore degeaba. A povestit că șeful polițistului aproape că a ignorat-o, a tratat acuzațiile în glumă, trimis-o acasă să se liniștească, fără a-i lua declarații.

A depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

A fost la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea unei expertize medicale. De la Maternitatea din Ploiești a obținut o foaie de observații cu diagnosticul abuz sexual.

- Reclamă -

Tânăra a pus la dispoziția redacției Incomod mai multe print screenuri cu conversații pe whatsapp dintre ea și polițistul acuzat dar și conversații purtate cu șeful polițistului.

Reclamanta a fost de acord să povestească detaliile în fața unei camere video, solicitând să îi protejăm identitatea din motive lesne de înțeles. Totodată, redacția Incomod a luat decizia să nu publice identitatea polițistului acuzat de viol, întrucât ancheta penală este în curs începută doar de câteva zile.

Poliția Prahova a confirmat că există o anchetă internă care vizează conducerea secției 4 privind modul în care au gestionat cazul femeii care reclamă violul.

Potrivit legislației în vigoare, șefii polițistului acuzat erau obligați să demareze cercetări imediat cum luau la cunoștință de o presupusă comitere de infracțiuni.

- Reclamă -

În curând vom publica interviul video integral cu femeia care reclamă violul precum și conversațiile whatsapp.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Marcel Ciolacu, întâmpinat la Bacău: ”Kind reminder de la moldoveni”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a fost întâmpinat la Bacău de un grup de protestatari cu pancarte care au...
Sari la conținut