fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Anchetă după explozia de la Spitalul Județean: muncitorul tăia cu flexul în salonul în care bătrâna era ”pusă la oxigen”

Citește Și

- Reclamă -

Mai multe instituții ale Statului fac verificări după explozia produsă la secția exterioară Movila a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, în salonul unei bolnave.

Potrivit managerului spitalului, dr. Bogdan Nica, femeia era deja în stare gravă, fiind conectată la aparatura de oxigen, când un muncitor al unei firme externe a intrat în salon și a tăiat o țeavă cu flexul. Așa s-a produs o scânteie, care a dus mai departe la tragedie.

Femeia a suferit arsuri pe 15% din suprafața corporală, dar cum era deja în stare gravă, fiind în comă, nu se știe cum va evolua starea sa. Cel mai probabil din cauza instalației de oxigen la care era conectată, a suferit arsuri inclusiv pe căile respiratorii.

- Reclamă -

Muncitorul era angajatul unei firme externe, contractate în urmă cu puțin timp pentru a efectua reparații privind o avarie apărută la sistemul de termoficare.

Toată lumea dă acum explicații la poliție, iar managerul spune că cei care se fac vinovați trebuie să plătească, pentru că este inadmisibil ca astfel de lucrări să se efectueze cu bolnavul în salon. Mai mult decât atât, se ridică întrebarea de ce șeful secției nu știa că muncitorul va face acest lucru.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO De-ale campaniei. Ce au mai făcut candidații în ultima săptămână

Jurnaliștii Incomod au realizat un nou talk show despre candidații din Prahova și Ploiești la alegerile locale din 9...
Sari la conținut