fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Angajații din Loteria Română protestează din nou în fața Ministerului Finanțelor, împotriva măsurilor de austeritate

Citește Și

- Reclamă -

Sindicatul Național „Loteria Română” va protesta din nou, în această săptămână, în fața Ministerului Finanțelor, reclamând scăderea veniturilor și solicitând excluderea companiei naționale din rândul celor pentru care se aplică măsurile de austeritate impuse la finalul anului trecut.

Sindicaliștii reclamă că, prin aceste măsuri de austeritate, veniturile lor au scăzut cu peste 10%. Ei solicită adoptarea unui memorandum care ar duce la scoaterea companiei naționale din rândul celor pentru care se aplică prevederile Legii 296 din 2023.

- Reclamă -

Sindicatul Național „Loteria Română”, afiliat la Confederația Națională Sindicală „Cartel ALFA” și reprezentativ la nivelul Companiei Naționale „Loteria Română” (CNLR) cu aproape 80% dintre angajații companiei în rândurile sale, a anunțat luni, într-un comunicat de presă, că va protesta în această săptămână în fața Ministerului Finanțelor, după ce a organizat acțiuni similare și la finalul lunii februarie și începutul lui martie.

Protestele se reiau marți și se vor derula zilnic, până vineri, între orele 10.00 și 12.00, a anunțat sindicatul în comunicatul transmis astăzi.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut