Polițiștii din Argeș au făcut percheziții în Pitești, într-un dosar de delapidare în care este implicat angajatul unui spital care ar fi sustras de la locul de muncă măști, mănuși și dezinfectant, pe care apoi le-ar fi dat unor persoane.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate de la două persoane mai multe echipamente de protecție pe care angajatul respectiv le-ar fi sustras din spital.

“În cadrul activităţilor efectuate pentru prevenirea şi limitarea efectelor pandemiei determinate de infecţia cu virusul COVID-19, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au efectuat, astăzi, patru percheziţii în municipiul Piteşti, la o unitate spitalicească şi la domiciliile a două persoane fizice. Din cercetări a reieşit că un angajat al spitalului ar fi sustras din gestiune echipamente specifice de protecţie, pe care le-ar fi remis către diverse persoane fizice.În urma percheziţiilor, de la domiciile celor două persoane au fost ridicate mai multe materiale specifice de protecţie (măşti, mănuşi, soluţii dezinfectante)”, anunță Poliţia Judeţeană Argeş.

Trei persoane au fost duse la secție pentru audieri.

observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here