fbpx
miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Anunțul premierului Ciolacu despre plățile pentru prima de carieră didactică acordate profesorilor

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că, în cadrul şedinţei de Guvern de vineri, vor fi clarificate ultimele detalii privind plăţile pentru prima de carieră didactică, respectiv prima de carieră profesională acordate personalului didactic şi auxiliar.

Ciolacu a declarat că Executivul urmează să valideze în această şedinţă şi lista şcolilor incluse în proiectul-pilot de acordare a unei mese calde pe zi. 

- Reclamă -

“În domeniul învăţământului, clarificăm ultimele detalii privind plăţile pentru prima de carieră didactică, respectiv prima de carieră profesională acordate personalului didactic şi a celui auxiliar. Este o promisiune făcută astă vară sindicatelor, împreună cu doamna ministru, pe care acum o îndeplinim, mai ales că primele sunt plătite integral din bani europeni. Tot astăzi validăm şi lista celor 450 de şcoli din programul pilot de acordare a unei mese calde pe zi pentru preşcolari şi elevi”, a afirmat Marcel Ciolacu.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img