fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Automatele TCE Ploiești au emis bilete de 0 lei, după o eroare de software. Anunțul operatorului

Citește Și

- Reclamă -

TCE Ploiești anunță că 18 automate de bilete au înregistrate miercuri seară o eroare de software, care le-a făcut să emită bilete fără să fie nevoie de introducerea unor sume de bani. Operatorul anunță călătorii că vor fi sancționați dacă le folosesc.

Operatorul de transport public din Ploiești a anunțat joi, într-un comunicat de presă, că biletele emise joi seară de la 18 automate amplasate în municipiu nu vor fi considerate valabile, având valoarea de zero lei inscripționate. Problema a apărut de la o eroare de program, care a durat aproximativ trei ore și jumătate.

- Reclamă -

„Având în vedere eroare software survenită în data de 6.03.2024, în intervalul orar aproximativ 16.30 – 20.00, la automatele amplasate în stațiile Terminal Nord, Restaurant Nord, Popa Farcaș, Aviatorilor, Mihai Viteazul, Rulmenți Grei, Pod Înalt, Coreco Sud, Hale Coreco, Spitalul Județean, Muzeul de Istorie, Bariera București, Auchan, Mihai Bravu, Școala 20, Bloc 39, UPG, Bloc Republicii, precizăm următoarele: Biletele de călătorie eliberate de la automatele respective, care au inscripționată valoarea 0, nu sunt valabile, ele fiind eliberate fără introducerea unei sume de bani. Prin urmare, în situația unui control al TCE SA, călătorii care folosesc aceste bilete sunt considerați frauduloși și vor suporta rigorile legii”, a anunțat, joi, TCE Ploiești.

„Rugăm călătorii care dețin aceste bilete să le predea la cel mai apropiat punct de lucru al TCE SA”, se încheie comunicatul operatorului de transport în comun din Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut