fbpx
marți, septembrie 26, 2023
25 C
Ploiești
spot_img

Autoritățile din Constanța despre posibila ”poluare cu holeră” a apei din Marea Neagră: ”Nu dați crezare”

Citește Și

- Reclamă -

Autoritățile din Constanța reacționează după ce în spațiul public au apărut mai multe informații legate de o posibilă ”poluare cu holeră” a apei din Marea Neagră ca urmarea a distrugerii barajului din Ucraina.

Potrivit acestor informații poluarea ar urma să ajungă în două săptămâni în zona turistică a litoralului românesc.

- Reclamă -

”În ultimele zile au apărut numeroase știri negative despre litoralul românesc, despre care s-a afirmat că reprezintă un adevărat pericol pentru turiști.

Facem un apel către dumneavoastră și vă rugăm să nu luați în considerare decât informațiile venite de la autoritățile abilitate și să nu dați crezare dezinformărilor care apar în spațiul public.

Au apărut în spațiul public informații nereale privind calitatea apei. Direcția de Sănătate Publică Constanța a recoltat deja probe în acest sezon de îmbăiere iar analizele au relevat o calitate a apei excelentă.

- Reclamă -

Vă rugăm să rețineți!!! Analizarea probelor de apă de mare se realizază în permanență. Riscul este aproape inexistent ca apa costieră să fie contaminată pe viitor”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

Informații în timp real privind monitorizarea calității apei de îmbăiere în sezonul estival pot fi consultate accesând următorul link: https://dspct.ro/monitorizarea-calitatii-apei-de-imbaiere-in-sezonul-estival/  .

În cazul în care, în urma analizelor, rezultă o posibilă contaminare a apei costiere, populația va fi  înștiințată iar îmbăierea va fi interzisă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...