Un bărbat de 32 de ani din cartierul Nistorești al orașului Breaza a fost prins încercând să fure material lemnos dintr-o pădure din zonă. Potrivit unui comunicat al Poliției Prahova, oamenii legii au descoperit că bărbatul tăiase ilegal patru piese secționate de lemn de câte 3 metri lungime fiecare.

“La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 19:15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Breaza au fost sesizați despre faptul că, un bărbat ar sustrage material lemnos dintr-o pădure, de pe raza cartierului Nistorești.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat în zona indicată, persoana bănuită fiind identificată pe strada Dorobanți, lângă care se aflau mai multe lemne.

Cu ocazia măsurătorii materialului lemnos s-a constatat faptul că, cele 4 piese secționate aveau câte 3 metri lungime fiecare și ar fi fost tăiate de bărbat cu un motoferăstrău.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, din cartierul Nistorești a fost condus la sediul unității de poliție, pentru audiere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere, fără drept și furt de arbori, materialul lemnos fiind ridicat și predat în custodie unui pădurar din cadrul Ocolului Silvic Sinaia.”, a transmis Poliția Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here