fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

Când reîncepe Coral dezinsecția pe domeniul public

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Coral Impex a anunțat săptămâna trecută că, momentan, a căzut la pace cu Primăria Ploiești și că va relua serviciile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare (DDD) în municipiu. După luni de zile în care primăria a refuzat să mai trimită comenzi și să mai plătească serviciile prestate de Coral, iată că în al 12-lea ceas se fac primii pași pentru reîntoarcerea la normalitate.

Astăzi Coral reia serviciile de DDD în școli, iar de luni se va intra și pe domeniul public.

- Reclamă -

„La Coral s-a deblocat situația, începând de astăzi, dacă nu mă înșel, Coral a început să efectueze dezinsecția în școli și deratizarea și de pe data de 5 o să înceapă și pe domeniul public. Mai avem și câte o veste bună.”, a declarat pentru ziarul Incomod primarul Adrian Dobre.

Citește și: Adevărul din spatele problemei serviciilor de deratizare din Ploiești! Facturile sunt perfect legale, dar Primăria supune ploieștenii la un risc imens cu bună-știință. VIDEO/FOTO-DOCUMENTE

Coral a anunțat săptămâna trecută printr-un comunicat de presă că pe domeniul public va răspândi produsele insecticide K-othrine Profi EC 250 (deltamethrin), folosit pentru combaterea insectelor adulte  şi Biopren 50 LML (S-metropren) pentru combaterea larvelor. Suplimentar pot fi utilizate şi alte substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii. Pentru ca activitatea de dezinsecţie să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localităţi, atât pe domeniul public, cât şi privat. În acest sens, Coral face apel către cetăţeni, asociaţii de locatari, agenţi economici şi instituţii publice să efectueze activitatea de dezinsecţie pe proprietăţi, în clădiri şi în subsolul blocurilor, concomitent cu acţiunea municipalităţii pe domeniul public. În ceea ce priveşte crescătorii de albine, Coral îi avertizează pe aceştia să pună la adăpost stupii pentru a nu fi afectaţi de insecticide. Operaţiunea se va face cu utilaje portabile şi autopurtate.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Noi detalii despre scandalul cu un profesor din Ploiești acuzat că a întreținut relații sexuale cu o elevă de 14 ani

Un profesor de sport de la Colegiul Național Pedagogic Regina Maria din Ploiești este acuzat că a întreținut relații...
spot_img
Sari la conținut