fbpx
sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

Pensiile ajung mai devreme în luna mai

Citește Și

- Reclamă -

Românii își vor primi pensiile mai devreme în luna mai, a anunțat premierul Marcel Ciolacu.

Ministerul Muncii lucrează la un act normativ pentru ca toate pensiile să fie livrate înainte de Paște, transmite digi24.ro.

În contextul scumpirilor din ultima perioadă, vârstnicii vor avea astfel parte de un ajutor pentru masa de Paște.

- Reclamă -

Totodată, bugetarii și inclusiv poștașii vor avea liber în perioada 1-7 mai, când sunt livrați banii în mod normal, așa că ar fi de așteptat ca zilele astea banii să ajungă la pensionari.

„O rog pe doamna ministru să vorbească cu toate băncile din România, să vedem ce modificări trebuie făcute la convenţii şi cu Poşta Română, astfel încât toţi pensionarii să îşi primească pensiile înainte de sărbătorile pascale”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

În cadrul aceleiași ședințe de Guvern, premierul a mai precizat că o altă prioritate este păstrarea forței de muncă în țară.

„Avem în lucru la ministerul Muncii un proiect de lege foarte important pe această temă, cel privind adoptarea salariului minim european în România. O rog pe doamna ministru Bucura Oprescu ca, imediat după Paşti, să punem acest act normativ în transparenţă publică, astfel încât să existe un calendar clar de dialog cu mediul de afaceri şi sindicatele”, a spus Ciolacu.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...