violatoareee 55628200

violatoareee 55628200Femeia de 35 de ani agresată de un cunoscut a ales să se arunce de la înălţime, ajungând la spital în stare gravă. Agresorul, prieten al ei şi al iubitului femeii, a fost identificat de Poliţie, care face cercetări.

O petrecere de la care nu a lipsit alcoolul s-a terminat pe patul de spital pentru o ieşeancă, femeia încercând să se arunce de pe o terasă din cauza unei tentative de viol. Femeia în vârstă de 35 de ani este supravegheată în prezent în Clinica de Or­to­pe­die a Spitalului „Sf. Spiridon“, unde urmează tratament pentru fractura de bazin cu care s-a ales după accident.

Potrivit me­dicilor, pacienta a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a spitalului speriată, în urma investigaţiilor stabilindu-se că are bazinul fracturat şi o serie de contuzii uşoare. „Pacienta de 35 de ani a declarat că a fost victima unei tentative de viol şi că ul­terior s-a aruncat de la etaj. Femeia prezintă o fractură de ba­zin şi este internată la Ortopedie pentru tratament specific“, a arătat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD.

Potrivit primelor informaţii, ieşeanca se afla la o petrecere or­ga­nizată de prientenul ei, la Tomeşti. La un moment dat, unul dintre petrecăreţi, cunoscut al celor doi iubiţi, a invitat-o pe femeie la o discuţie pe o terasă, acolo unde a încercat să o viole­ze. Din spusele victimei, pentru a se apăra de intenţiile bărbatu­lui, aceasta a decis să se arunce de pe terasă. Ulterior, în jurul orei 22.30, cazul a fost sesizat prin 112, poliţiştii ajunşi la faţa locului identificându-l pe agresorul în vârstă de 31 de ani.

„Cazul a fost sesizat poliţiştilor, care în prezent efectuează cercetări pentru a stabili situaţia de fapt şi pentru a dispune mă­­surile care se impun“, a spus Anca Vîjiac, purtător de cu­vânt al IPJ.

Sursa: www.romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here