Weekend-ul trecut, pe rețelele de socializare a apărut o filmare cu doi șoferi care se șicanau în trafic pe Centura Ploieștiului, fiind la un pas de a provoca un accident rutier.

Vezi aici filmarea cu cei doi!

Imaginile au ajuns și în atenția polițiștilor, care i-au identificat și depistat pe cei doi șoferi, care au fost chemați la audieri.

Vezi în comunicatul de presă de mai jos ce măsuri a luat Poliția Prahova:

Polițiștii rutieri au identificat doi conducători auto care efectuau manevre de șicanare, punând în pericol traficul, pe DN1, în zona municipiului Ploiești. Fiți politicoși și civilizați în trafic!
Duminică, 26 februarie a.c., polițiștii rutieri s-au autosesizat cu privire la conținutul unui material video postat pe o rețea de socializare, de către un participant la traficul rutier.
În fapt, din filmare reiese un comportament de șicanare dintre doi conducători auto, care se deplasau pe DN 1, în zona municipiului Ploiești, pe sensul de mers către județul Brașov.
Cei doi, în condiții de trafic intens, ar fi efectuat manevre menite să perturbe confortul și sentimentul de siguranță a celorlalți participanți la trafic.
Cei în cauză, doi bărbați, în vârstă de 31, respectiv 49 de ani, ambii domiciliați în municipiul Constanța, au fost identificați și depistați de polițiștii rutieri.
În urma audierii acestora, polițiștii le-au pus în vedere să manifeste prudență și respect în trafic și li s-a atras atenția asupra obligativității respectării normelor rutiere.
Poliția Română vă recomandă să fiți politicoși și civilizați în trafic, iar în cazul în care sunteți martor sau victimă ale unei infracțiuni, să apelați la numrul de urgență 112.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here