fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

Ce avere a declarat Iulian Dumitrescu, vizat de perchezițiile DNA de azi

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Procurorii DNA au descins joi dimineață la locuința lui Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova și al PNL Prahova, dar și la locuința surorii acestuia și la sediul Consiliului Județean Prahova.

Potrivit unor surse, Iulian Dumitrescu, care este și prim-vicepreședinte PNL la nivel național, este suspect de luare de mită și fals în declarații, într-un dosar care vizează lucrările la centura ocolitoare a orașului Mizil. Totodată, se pare că mita ar fi fost luată prin intermediul surorii președintelui CJ Prahova.

Potrivit g4media.ro, anchetatorii au descins într-un apartament de lux de 800 mp din cartierul rezidențial Stejarii, unde locuiește președintele PNL Prahova. Chiria pentru această locuință ar fi de 6.000 euro pe lună. Totodată, aceeași sursă spune că soția lui Dumitrescu conduce un Lamborghini Urus, în valoare de 250.000 de dolari.

- Reclamă -

Ne-am uitat pe ultima declarație de avere a lui Iulian Dumitrescu, depusă la data de 15 iunie 2023.

Potrivit documentului public pe site-ul Agenției Naționale pentru Integritate, Iulian Dumitrescu nu deține niciun teren, dar are două apartamente în București, de 158mp, respectiv de 45 mp.

Deși este recunoscut pentru mașinile de lux pe care le conduce, în declarație figurează că deține doar un Land Rover, an de fabricație 2014.

La momentul declarației deținea mai multe conturi în care avea adunată suma de 66.281 lei.

- Reclamă -

Totodată, a declarat că a acordat mai multe împrumuturi, printre care și suma de 45.000 euro pe care a dat-o Partidului Național Liberal. Separat, spune că a mai împrumutat trei persoane fizice cu 49.675 lei, 120.000 lei și 70.000 euro.

Deși a avut aceste sume considerabile de dat altor persoane și partidului, Iulian Dumitrescu a făcut la rândul său credite și datorii. Are de dat 126.968 euro unei bănci, dar și suma de 180.000 dolari unei persoane fizice.

La categoria venituri, Iulian Dumitrescu a declarat salariul de la Consiliul Județean Prahova, de 164.268 lei anual, salariul soției, 56.388 lei, care este director general la o firmă din București, dar și dividendele nete luate de soție de la aceeași firmă, în valoare de 573.837 lei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut