Caz tragic în Ploiești petrecut sâmbătă, când o fetița de numai 7 ani a decedat! Copila a fost găsită inconștientă la locul de joacă al restaurantului Da Vinci de pe strada Bobâlna, iar medicii s-au chinuit în zadar să efectueze manevre de resuscitare, atât la fața locului, cât și în ambulanță și la spital. Fetița nu și-a mai revenit, iar părinții vor acum să afle adevărul. În acest sens se pare că ar fi solicitat ca la necropsie să participe și un doctor din alt județ, iar astăzi ar urma să fie efectuată procedura.

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, fetița nu prezenta urmele vreunui traumatism și nu era cunoscută cu afecțiuni medicale. Până la finalizarea necropsiei, moartea acesteia rămâne un mister.

Reporterii ziarului Incomod vă prezintă astăzi fotografii de la locul de joacă din restaurantul respectiv, care se pare că a suferit anumite modificări de la momentul tragediei. La intrare în locul de joacă este afișat un banner cu programul de funcționare, până la ora 22.00 (de precizat este că apelul la 112 sâmbătă a fost la ora 21.44, așadar în timpul programului). Peste tot în incinta locului de joacă sunt afișate bannere cu regulamentul, însă, se pare că acestea au fost montate după incidentul nefericit de sâmbătă. Parte din clienți ne-au povestit că acestea nu ar fi fost înainte de ziua de duminică acolo și este de remarcat faptul că bannerele afișate păreau noi, nefiind deteriorate în niciun fel.

Din locul de joacă exterior se pătrunde într-o clădire unde mai sunt trei camere pentru copii. Un aspect care a atras atenția este acela că atât scările exterioare, cât și cele interioare, sunt destul de abrupte chiar și pentru un adult. În prima cameră se află un registru în care părinții semnează și trec numele copilului în cazul în care îl lasă sub supravegherea animatorilor. Seara trecută, registrul începea cu data de 16 iulie, iar tragedia s-a petrecut pe data de 15.

În cea de-a doua cameră, din stânga, după ce se coboară niște trepte, se află o canapea, locul unde se pare că fetița ar fi fost găsită inconștientă. Imediat în spatele canapelei se află un calorifer și în aceeași cameră este un tobogan care coboară la un nivel inferior. În cea de-a treia cameră se află o masă lungă cu scăunele pentru copii.

N.R.: Reporterii noștri au încercat să ia legătura cu administratorul restaurantului pentru un punct de vedere, dar acesta nu a fost găsit. În măsura în care va reveni cu o declarație, o vom publica.

Vezi mai jos imaginile de acolo:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here