fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Ce tarif la căldură propun consilierii PNL Ploieşti

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Argumentând că ploieştenii au fost deja „supuşi unui imens disconfort timp de peste două luni”, grupul PNL din Consiliul Local Ploieşti anunţă, într-un comunicat transmis luni, că susţine menţinerea preţului subvenţionat pentru populaţie, la valoarea tarifată în ultimele ierni.

Liberalii anunţă, în perspectiva reluării alimentării cu agent termic în Ploieşti, că susţin menţinerea tarifului de 222,49 lei pe gigacalorie pentru consumatori, urmând ca diferenţa dintre preţul total şi cel subvenţionat să fie decontată de la bugetul local, „indiferent care va fi preţul de producere a agentului termic”.

„Grupul consilierilor locali PNL susţine ca preţul la gigacalorie pe care îl vor suporta ploieştenii după repornirea distribuţiei de apă caldă şi căldură să rămână neschimbat (222,49 lei/Gcal cu TVA) pentru sezonul de iarnă 2022-2023, indiferent care va fi preţul de producere a agentului termic avizat de ANRE pentru noua societate TERMO-Ploieşti. După ce ploieştenii au fost supuşi unui imens disconfort timp de peste două luni, considerăm că este inacceptabilă orice scumpire, oricât de mică ar fi aceasta”, se arată într-un comunicat de presă transmis luni de PNL Ploieşti, semnat de grupul consilierilor locali ploieşteni.

- Reclamă -

„Suntem conştienţi că subvenţia acordată reprezintă un efort foarte mare pentru bugetul local, dar în această situaţie, după deblocarea crizei apei calde, orice alt proiect păleşte în fata acestei priorităţi: ploieştenii trebuie să depăşească această iarnă în condiţii de siguranţă şi confort. Decizia grupului de consilieri  locali a primit pentru acest demers  votul unanim al membrilor Biroului Politic Permanent al PNL Ploieşti”, se încheie comunicatul.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut