fbpx
sâmbătă, februarie 24, 2024
spot_img

Centrul de transfuzie din Ploiești asaltat de donatori, odată cu creșterea valorii tichetelor la 280 de lei

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Georgeta Hanganu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Ploiești a anunțat pe pagina de Facebook că este nevoită să restricționeze activitatea centrului din cauza fluxului mare de donator.

Numărul acestora a crescut peste noapte odată ce vestea că valoarea tichetelor primite de cei care vor să doneze sânge a crescut la 280 de lei.

- Reclamă -

Hanganu a precizat că începând de joi, 11 ianuarie, centrul de la Ploiești îi va primi doar pe cei care au mai donat în ultimii cinci ani

”Vă mulțumim stimați donatori pentru ca doriți sa donați sânge! Datorită a fluxului mare de donatori suntem nevoiți să restricționăm numărul de donatori admiși zilnic !

Vă anunțăm pe această cale că începând cu ziua de mâine vom primi la donare doar donatori care au mai donat în ultimii cinci ani! Mulțumim pentru înțelegere!”, este mesajul Georgetei Hanganu.

- Reclamă -

Situația este fără precedent, având în vedere că până acum medicii făceau apeluri disperate către cetățeni să vină și să doneze sânge necesar pacienților internați supuși unor intervenții chirurgicale. Până la finalul anului trecut valoarea tichetelor primită de donatori era de 67 de lei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un tânăr britanic, deținut la Poarta Albă, acuză condițiile inumane: ”Erau fecale umane sus pe perete”

Un tânăr londonez, care se află încarcerat la penitenciarul Poarta Albă din România, după ce a fost prins cu...
spot_img
Sari la conținut