fbpx
marți, septembrie 26, 2023
25 C
Ploiești
spot_img

Circulație deviată pe Autostrada A2 din cauza lucrărilor la podul peste brațul Borcea. Se va circula pe o singură bandă pe sens

Citește Și

- Reclamă -

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că luni, 5 iunie, în intervalul orar 12.00 – 22.00, în funcție de valorile de trafic, circulația mașinilor pe Autostrada A2 va fi deviată pe sensul de mers București – Constanța.

Având în vedere că între km. 142 – km. 148, din cauza lucrărilor de reabilitare a podului peste brațul Borcea, traficul este deviat către calea I, unde se circulă pe câte o bandă pe sens, în vederea fluidizării traficului, se va recurge la oprirea circulației pe sensul către litoral, în anumite intervale orare, pentru a permite deplasarea pe două benzi a celor care circulă pe sensul către București.

- Reclamă -

Astfel, recomandăm celor care intenționează să plece dinspre București spre Constanța în intervalul orar 12:00 – 22:00 să utilizeze următoarea rută:

A2 (București – Nod rutier Drajna) – DN21 (Nod rutier Drajna – Slobozia) – DN2A (Slobozia – Țăndărei – Giurgeni – Hârșova – Ovidiu – Constanța)

Pentru evitarea timpilor de așteptare în coloană, cei care se întorc de la mare pot opta pentru rute alternative la A2, respectiv:

- Reclamă -

DN2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN2 – București;

A2 – Fetești sau Drajna – DN3A – Lehliu-Gară – DN3 – Fundulea – București;

DN3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau din municipiul Călărași – DN3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...