fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Clubul Petrolul Ploiești îl dă în judecată pe Emil Boc

Citește Și

- Reclamă -

Clubul Petrolul Ploiești a anunțat că îl dă în judecată pe primarul din Cluj, Emil Boc.

Decizia Clubului Petrolul din Ploiești vine după ce Boc a acuzat la finalul meciului dintre echipa locală și Sepsi Sfântu Gheorghe că jucătorii ploieșteni au jucat slab deliberat și că acest lucru a făcut ca echipa Universitatea Cluj să piardă calificarea în playoff în dauna lui Sepsi.

Nemulțumiți de acuzațiile primarului din Cluj, clubul din Ploiești a anunțat că va acționa în instanță, potrivit Digi Sport. 

- Reclamă -

”Clubul Petrolul Ploiești este realmente consternat în urma afirmațiilor iresponsabile lansate în miez de noapte de către primarul municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, prin intermediul rețelelor de socializare. Acuzațiile facute la adresa jucătorilor noștri, cum că ei ar fi premeditat un rezultat negativ și ar fi acționat în consecință în finalul meciului pierdut, aseară, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, aduc un grav prejudiciu de imagine clubului nostru și, implicit, întregii familii Petrolul Ploiești. O asemenea minciună sfruntată poate fi pusă doar pe seama unei campanii electorale deja declanșate, în care edilul să apară bine în fața susținătorilor echipei Universitatea Cluj. Inconștienta unor astfel de afirmații, însă, afectează grav imaginea fotbalului în general, nu numai pe aceea a jucătorilor și a societății noastre. Ca atare, ne vedem nevoiți sa ne îndreptăm către instanțele de judecată în cel mai scurt timp posibil”, a anunțat Petrolul Ploiești într-un comunicat.

Emil Boc a acuzat-o pe Petrolul Ploiești de blat.

”Petrolul – rușinea fotbalului românesc! Cum să nu îți aperi corect șansele? Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi primit în meciul cu Sepsi? Oricine se uită la această fază poate observa cum invitați și lăsați adversarul să vă dea gol”, a scris Emil Boc pe contul personal de Facebook, unde a publicat faza golului de 1-2 din Petrolul – Sepsi.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut