Ovidiu Negulescu

Conducerea fostei Termoelectrica Ploiești S.A., la ora actuală denumită Compania de Servicii Publice și Energii Regenerabile (CSPER) Prahova, încalcă legea 544/2001! Pe data de 20 februarie, ziarul Incomod a transmis o solicitare de informații instituției al cărei unic acționar este Consiliul Județean, însă, deși termenul prevăzut de lege, de 30 de zile, a fost depășit, nici la ora actuală instituția nu a formulat un răspuns, încălcând astfel Legea 544/2001 privind liberul acces la informații de interes public.

Solicitarea transmisă de ziarul Incomod făcea referire la contractele pe care CSPER le-a avut cu operatorul de salubritate Rosal, dar și la datoriile pe care Rosal le are la societatea aflată în subordinea Consiliului Județean.

Fosta Termoelectrica Ploiești este condusă la ora actuală de Ovidiu Negulescu (foto sus), membru ALDE, pus de partid în funcție. O posibilă explicație a faptului că societatea condusă de Negulescu încalcă legea ar putea fi faptul că pe acesta îl leagă de directorul Rosal Ploiești, Cătălin Ioniță, o strânsă relație de prietenie, confirmată de mai multe persoane din anturajul celor doi.

Acesta ar fi și motivul pentru care conducerea CSPER “tolerează” datoriile acumulate de Rosal către societate și, mai mult decât atât, “le bagă sub preș”, prin refuzul tacit de a răspunde solicitării ziarului Incomod, în ciuda faptului că încalcă astfel legea.

1 COMENTARIU

  1. Societatile de acest gen sint create de niste imbecili prin constringerea cetatenilor ( prin acte normative ) de a folosi obligatoriu serviciile prestate de acestea . Cetateanul trebie sa aibe libertatea de a alege cu cine si pentru ce inceie un contract . Impunerea prin acte normative este dovada cretinismului .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here