fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Consilier Județean PSD: ”PSD și Andrei Volosevici au făcut posibilă refurnizarea agentului termic în Ploiești”

spot_img

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Consilierul județean PSD, Bogdan Furtună, aduce din nou în discuție situația termiei din Ploiești și ce s-a întâmplat în iarna trecută.

Bogdan Furtună spune, într-o postare pe pagina lui oficială de Facebook, că vinovații pot fi găsiți în conducerea CJ Prahova.

În plus, mai spune că PSD și Andrei Volosevici au făcut posibilă refurnizarea agentului termic în Ploiești.

- Reclamă -

”Anul trecut era incertitudine majoră, existând întrebarea “cine este de vină pentru inexistența agentului termic?”. Toți aruncau pisica moartă în ograda altuia, nimeni nu-și asuma nimic, toți dădeau declarații lacrimogene și ne copleșeau cu atâta empatie transmisă din locuințele lor de lux aflate în afara Ploiești-ului (sau a Prahovei).

Reprezentanții PSD Prahova, împreună cu Andrei-Liviu Volosevici, au făcut făcut posibilă refurnizarea agentului termic în Ploiești, atunci când toți cei care ocupă anumite scaune “în folosul cetățeanului” ridicau din umeri și aruncau toată vina pe Primarul Ploiești-ului.

Hai să scăpăm de cei care nu au fost capabili, având frică de un singur om, să-și asume jurământul pe care l-au depus la începutul mandatului.

- Reclamă -

Nu există scuză pentru a avea: președintele țării PNL, premier PNL (nu doar 1, ci 3), Consiliul Județean PNL, Consiliul Local PNL cu tot cu executivul la pachet și JUDEȚUL+Ploiești-ul să fie parcă bătut de soartă.” – a scris consilierul județean Bogdan Furtună pe Facebook.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Meteorologii au anunțat un nou cod portocaliu de vreme severă pentru zona de munte din Prahova

Meteorologii au emis, marți 28 noiembrie, noi alerte de vreme severă care vor intra în vigoare în câteva ore....
spot_img