fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Contre între Mihai Polițeanu și Mircea Cosma pe facebook

Citește Și

- Reclamă -

”Ce-i baroane, n-o să mai poți să furi?”, este replica pe care Mihai Polițeanu i-a dat-o lui Mircea Cosma.

CONTEXTUL contrelor dintre Mihai Polițeanu și Mircea Cosma

Zilele trecute, fostul președinte PSD Prahova Mircea Cosma a postat o fotografie pe facebook cu o clădire care avea pe ferestre afișe cu Mihai Polițeanu și sloganul său electoral. În descrierea imaginii, Cosma a scris ”Pffffff….”

- Reclamă -

N-a trecut mult și Polițeanu a avut o reacție. A făcut print screen la postarea fostului lider PSD și a distribuit-o pe facebook-ul său, cu descrierea ”Ce-i baroane? De ce ești supărat? N-o să mai poți să furi?”. Ba mai mult, Mihai Polițeanu a sponsorizat postarea pentru a ajunge la cât mai mulți oameni.

BACKGROUND

Mihai Polițeanu este deputat prahovean, ales inițial pe listele USR, ulterior exclus din partid și rămas independent în Parlament. A anunțat oficial că va candida la primăria Ploiești și a lansat un proiect politic numit ”Mișcarea Noi, Ploieștenii”.

- Reclamă -

De-a lungul timpului a fost unul dintre cei mai înverșunați critici atât ai actualei administrații locale, cât și ai fostei, având numeroase postări despre lideri politici precum Iulian Dumitrescu, Roberta Anastase, Mircea Cosma și Andrei Volosevici. În postările sale despre politicienii PSD și PNL, dar și despre USR, a folosit frecvent cuvinte de genul ”cartelul” sau ”mafia”.

Mircea Cosma este fost președinte al PSD Prahova și fost președinte al Consiliului Județean Prahova (3 mandate). După problemele penale pe care le-a avut, Cosma s-a retras oficial din politică, fiind urmat la conducere, la acel moment, de social-democratul Bogdan Toader. Dosarul lui Mircea Cosma s-a încheiat prin prescripția faptelor.

Imaginile cu postările celor doi de pe Facebook:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Patru vehicule implicate într-un accident în apropiere de Ploiești

Accident cu patru vehicule vineri dimineață, în apropiere de Ploiești.Potrivit Poliției Prahova, este vorba despre un accident produs pe...
Sari la conținut