fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

Copil de un an și jumătate, luat de la creșă cu vânătăi sub ochi și buza umflată

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

O fetiță de un an și jumătate a fost luată de părinți de la creșă cu o vânătaie sub ochi și cu buza umflată. Părinții acuză că micuța a fost bătută, transmite Digi24.

Potrivit sursei citate, mama copilului are suspiciuni că fetița ar fi putut fi agresată de angajații creșei. Nu sunt primii părinți care se plâng de modul în care sunt tratați copiii la acest centru. Potrivit Poliției Ilfov, de la începutul anului până acum, au fost depuse șase plângeri, iar instituțiile statului au amendat centrul educațional privat.

„M-a sunat doamna directoare spunându-mi că Sofia a sărit la bătaie la o altă fetiță, că este zgâriată și să nu mă supăr când mă duc s-o iau. Văzând-o am rămas șocată. Fata mea avea o zgârietură foarte aproape de ochi, o vânătaie foarte mare pe obraz și ușor umflată buza de jos. I-am făcut poze, i-am trimis soțului meu. Discutând cu el acasă am cerut camere de supraveghere, știind că există și voiam să vedem cum s-a întâmplat”, povestește mama fetiței. 

- Reclamă -

Femeia susține că directoarea a refuzat să arate filmările în cauză.

„Copiii sunt lăsați nesupravegheați. În incintă copiii nu sunt ajutați să mănânce, vin însetați, fără să bea apă. Erau copii de 8 luni care nu mergeau, lăsați în scaunul de masă cu orele, nu erau mutați de acolo„, susține alt părinte.

Poliția Ilfov spune că de la începutul anului până în prezent au fost depuse șase sesizări la Poliție cu privire la respectivul centru educațional.

- Reclamă -

„Dintre acestea, o sesizare face obiectul unui dosar de urmărire penală, în care polițiștii orașului Bragadiru efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.„, se arată în comunicatul IJP Ilfov.

Celelalte cinci sesizări au legătură cu neînțelegeri privind restituirea unor sume de bani care au făcut obiectul contractelor de prestări servicii, mai spun reprezentanții Poliției Ilfov.

„În urma verificărilor efectuate, în 3 din cele 5 sesizări, nu au fost constatate aspecte de natură penală sau contravențională, iar în celelalte 2 sesizări, polițiștii din Bragadiru efectuează verificări, în termenul legal prevăzut de lege.

La data de 25 septembrie 2023, polițiștii orașului Bragadiru au efectuat în sistem integrat cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Ilfov, un control, la centrul educațional respectiv, având ca obiectiv verificarea respectării prevederilor legislației fiscale și contabile în vigoare, iar la data de 26 septembrie 2023, polițiștii orașului Bragadiru, împreună cu reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ilfov, au efectuat un control la același centru educațional, nefiind constatate nereguli din sfera de competență a organelor de poliție.

- Reclamă -

În ceea ce privește documentele de funcționare ale centrului educațional respectiv, vă recomandăm să vă adresați instituțiilor abilitate cu emiterea unor eventuale avize sau autorizări, în scopul exercitării acestei activități.

De asemenea, vă aducem la cunoștință că lucrătorii Poliției Orașului Bragadiru au procedat la informarea Inspectoratului Teritorial de Muncă Ilfov, în vederea luării de măsuri legale conform competențelor conferite de Codul Muncii și prevederile legale incidente.„, se mai arată în comunicat.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img