Scene teribile au fost filmate într-o școală din Argeș, unde o copilă a fost bătută de un coleg în timp ce ceilalți elevi aplaudau. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile la o școală din Dobrești.

Imaginile au fost văzute de profesori și părinți după ce minorii au început să se laude cu înregistrările. Înregistrarea începe de pe holul școlii, în fața intrării într-una dintre clase. Cel care filmează a așteptat ca un elev să intre în sală unde s-a năpustit asupra fetei.

În clipa în care agresorul intră în clasă, toți ceilalți îl urmează. El se duce direct spre fată și încearcă să îi dea un pumn în față, însă eleva reușește să se ferească. Copila alunecă pe podeaua udă și cade, moment în care băiatul sare peste ea și începe să o lovească fără milă.

Privind scena îngrozitoare, copii aplaudă și se bucură că fata este bătută. Profesorul de serviciu nu se afla, la acel moment, pe holul școlii, scrie ultimelestiri.zcj.ro.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele: Polițiștii argeșeni desfășoară verificări cu privire la o stare conflictuală petrecută la o unitate de învățământ de pe raza localității Dobrești. Din verificări s-a stabilit că starea conflictuală s-ar fi petrecut în data de 4 martie, în pauză, între un băiat de clasa a VI-a și o fată din clasa a VII-a, elevi ai respectivei unități de învățământ.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii Secției de Poliție Rurală Călinești desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Totodată, situația este monitorizată de polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară Argeș, care au planificat desfăsurarea de activități preventive cu elevii unității școlare, în colaborare cu reprezentanții Inspectoratului Scolar Județean Argeș”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, într-un comunicat, potrivit impact.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here