fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Cum a ajuns o femeie din Câmpina să plătească 6300 de lei unor șarlatani care i-au promis că-i repară acoperișul

Citește Și

- Reclamă -

Trei bărbați au fost prinși de polițiștii câmpineni, după ce au înșelat o femeie în vârstă de 89 de ani cu suma de 6.300 de lei. În schimbul banilor, indivizii au promis că facă unele reparații la casă, dar în realitate ”lucrarea” lor era cu totul alta.

Astfel de persoane circulă pe străzi din orașele mici, merg din poartă în poartă, se oferă să facă reparații la acoperiș, dar, odată intrați în curtea clientului, nu pleacă până nu obțin o sumă mare de bani, deși lucrarea lor superficială. Este o escrocherie veche, denumită de poliție metoda ”Acoperișul”.

- Reclamă -

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au identificat și depistat trei bărbați bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune, faptă comisă la începutul lunii în curs. În fapt, la data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 16:30, cei doi bărbați ar fi pătruns în curtea locuinței unei femei în vârstă de 89 de ani, din municipiul Câmpina, iar sub pretextul oferirii serviciilor acestora pentru a schimba jgheaburile locuinței, ar fi obținut de la femeie suma de 6.300 de lei, schimbând un singur segment”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

În urma cercetărilor efectuate, cei trei au fost identificați ca fiind trei bărbați cu vârstele de 17, 35, respectiv 36 de ani, din județele Mureș și Harghita.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au înapoiat banii bătrânei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

- Reclamă -

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut