fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Cum poți ajuta copiii care au nevoie de terapie: Asociația Iubim Să Dăruim

Citește Și

- Reclamă -

Asociația Iubim Să Dăruim a fost înființată pentru a veni în sprijinul copiilor care au nevoie de servicii psihologice și terapie de specialitate.

Asociația Iubim să Dăruim este o organizație non-profit creată de către Denisa și Andrei Nicolau în momentul în care a fost identificată o nevoie din ce în ce mai mare a părinților și copiilor de a beneficia de servicii psihologice și terapie de specialitate, nevoie care însă este de multe ori împovărătoare din punct de vedere financiar.

Tulburările din spectrul autist (TSA) reprezintă o gamă diversă de afecțiuni care afectează comunicarea, interacțiunile sociale și comportamentele individuale. De la forme variate de autism la tulburări conexe de anxietate, depresie și procesare senzorială, fiecare persoană cu TSA are propria să experiență unică.

- Reclamă -

Așa că acești copii au nevoie de ajutor de specialitate, dar nu toți părinții își permit, din păcate, să facă față din punct de vedere financiar. Asociația Iubim Să Dăruim oferă serviciile necesare copiilor care au nevoie, gratuit, dar pentru a face asta are nevoie de implicarea comunității.

Pe site-ul iubimsadaruim.ro găsiți secțiuni atât pentru cei care au nevoie de ajutor, dar și pentru cei care vor să se implice. Tot acolo, găsiți poveștile copiilor pe care Asociația i-a luat în grijă.

Denisa Nicolau este psiholog clinician și a început să lucreze cu copii cu diferite întârzieri în dezvoltare în anul 2012. A fost atrasă foarte mult de acest domeniu, întrucât dintotdeuna a avut o relație deosebită cu copiii. Și-a dorit să le fie alături, să îi învețe noi abilități și să le ofere șansa la o copilărie normală. A participat la numeroase cursuri, conferințe și workshopuri din domeniu, știind că performanța nu se poate atinge decât printr-o formare profesională continuă. În prezent frecventează cursurile Clemson University Romania, în urma cărora își va obține certificarea BCaBA.

- Reclamă -

Denisa a fondat Asociația Iubim Să Dăruim alături de soțul său, Andrei Nicolau, care este avocat. De asemenea, în trecut a fost invitată la un talkshow al Ziarului Incomod, în care a vorbit despre modalitatea prin care copiii cu autism pot avea o viață normală.

Vezi aici ce ne-a povestit Denisa!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut