fbpx
luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Lista localităților din Prahova care primesc bani de la Consiliul Județean în această lună

Citește Și

- Reclamă -

Trei primării din Prahova urmează să primească bani de la Consiliul Județean pentru susținerea unor proiecte de investiții, potrivit unui proiect care urmează să fie dezbătut astăzi. Două dintre proiecte vizează modernizarea unor stații de tratare a apei.

Proiectul de hotărâre, care e propus pe ordinea de zi a unei ședințe programate în această după-amiază, propune alocarea unei sume totale de 1.522.000 de lei din bugetul CJ Prahova către primăriile din orașul Plopeni și comunele Cocorăștii Colț și Mănești.

- Reclamă -

Primăria Cocorăștii Colț urmează să primească 714.000 de lei, pentru modernizarea stației de tratare a apei din comună și dotarea cu o instalație de eliminare a arsenului și a metalelor grele. Aceeași sumă este propusă și la Mănești, pentru un proiect similar, potrivit informațiilor publicate de CJ Prahova. Ambele primării mai primiseră și în 2023 bani de la Consiliul Județean pentru modernizarea rețelelor de apă.

În Mănești au existat grave probleme în 2022 și 2023, după ce analizele comandate de operatorul Hidro Prahova au arătat că apa livrată era contaminată cu arsen.

Comunele din Prahova unde apa a fost contaminată cu arsen primesc fonduri de la CJ pentru modernizarea stațiilor de tratare

A treia localitate care urmează să primească bani de la Consiliul Județean în această etapă este orașul Plopeni. Administrația locală ar urma să primească 94.000 de lei, pentru un proiect de modernizare a Sălii Polivalente.

- Reclamă -

Proiectul prevede dotarea cu tabele de marcaj, scaune și o instalație nouă de sonorizare, precum și modernizarea suprafeței de joc, potrivit datelor publicate de Consiliul Județean Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A murit Costel Corduneanu, șeful clanului interlop al Cordunenilor

Unul dintre cei mai cunoscuți și temuți interlopi din România, Costel Corduneanu, fost luptător care a reprezentat țara noastră...
Sari la conținut