fbpx
sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

Primăria Băicoi a atribuit contractul pentru proiectarea și execuția blocurilor de locuințe pentru tineri

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Băicoi a atribuit contractul pentru proiectarea și execuția unor blocuri de locuințe pentru tineri.

Proiectul va fi finanțat din bani europeni, prin PNRR.

Asocierea de firme declarată câștigătoare în urma licitației desfășurate pe SEAP are la dispoziție suma de 8,43 milioane de lei, plus TVA.

- Reclamă -

În prima fază, are loc proiectarea blocurilor, care va dura 2 luni.

Vorbim de locuințe eficiente energetic la standard n-Zeb (nearly Zero-Energy Building), respectiv clădiri cu un consum de energie aproape de zero. Vor avea nu doar o izolație care nu permite pierderea de energie, dar și panouri fotovoltaice, care vor asigura consumul de electricitate în spațiile comune, transmite zdp.rp.

Cele 4 module de blocuri tip P+1E+M vor fi construite pe strada Crișana și vor dispune de 24 de apartamente a câte 2 camere fiecare.

- Reclamă -

De asemenea, alături se amenajează și 29 locuri de parcare.

„Este unul dintre cele mai importante proiecte derulate de Primăria Băicoi, deoarece se vor construi blocuri noi în oraș, după câteva decenii. Apartamentele sunt destinate tinerelor familii și vor fi închiriate, în prima fază. Clădirile vor fi cu cel puțin 30% mai eficiente energetic decât unele clasice”, a declarat primarul Marius Constantin.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...