fbpx
sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

Comuna Bălțești a primit bani pentru modernizarea străzilor

Citește Și

- Reclamă -

Comuna Bălțești a primit fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru modernizarea unor drumuri.

Ministerul Dezvoltării a alocat fondurile pentru proiectele cuprinse în Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Potrivit prahovaeconomica.eu, ultima alocare a fost în valoare de 377.942.288,24 lei, pentru 30 de proiecte noi.

Contractele de finanțare sunt pentru modernizarea unor drumuri de interes local, dar și pentru înființarea sau modernizarea unor sisteme de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a unor stații de epurare.

- Reclamă -

În Prahova, comuna Bălțești a primit bani pentru două proiecte. Este vorba despre modernizarea mai multor străzi, pentru care sunt alocate 7,87 milioane lei. Un al doilea proiect vizează modernizarea drumului comunal DC 45 din satul Podenii Vechi, pentru care primăria Bălțești a primit alte 3,12 milioane lei.

Şi comuna Starchiojd a primit suma de 10,62 milioane de lei pentru cea de-a doua etapa de modernizare drumuri comunale în satele Starchiojd, Valea Anei, Brădet şi Rotarea. 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...