fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

Un fost viceprimar al Ploieștiului s-a înscris în PNL

Citește Și

- Reclamă -

Un fost viceprimar al Ploieștiului, care pentru scurt timp a avut preluate și atribuțiile de primar, s-a înscris în PNL.

Este vorba despre Cristian Ganea, care a fost viceprimar atât în mandatul 2012-2016, cât și în următorul, 2016-2020. La momentul respectiv membru PSD, Ganea a fost pentru scurt timp și viceprimar cu atribuții de primar, în mandatul 2012-2016, în care primarul de la acel moment, Iulian Bădescu, fusese arestat de DNA pentru fapte de corupție.

Ulterior, în 2020 s-a înscris în Pro România, alături de Iulian Bădescu, și a candidat pentru funcția de primar al Ploieștiului, dar a reușit să ajungă doar pe un post de consilier local.

- Reclamă -

În ianuarie 2021, a devenit director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Deșeuri Prahova, al cărei președinte era Iulian Dumitrescu (PNL), la acel moment președinte al Consiliului Județean Prahova.

Mai multe zvonuri indicau faptul că recent Cristian Ganea s-a înscris în PNL și a preluat conducerea unei organizații din municipiu. Ca o confirmare a zvonurilor, dr. Bogdan Nica a publicat astăzi pe contul său o imagine în care este alături de Ganea, cel din urmă fiind îmbrăcat cu o vestă inscripționată PNL.

Reamintim că PNL a anunțat că Bogdan Nica este candidatul partidului pentru funcția de primar al Ploieștiului.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...