fbpx
sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img

Cunoscut om de afaceri, proprietarul unei gropi ilegale unde au fost îngropate zeci de mii de tone de deșeuri menajere

Citește Și

- Reclamă -

“Zeci de mii de tone de deșeuri îngropate în câteva luni de zile, lucru confirmat și de proprietarul gropii”, asta a declarat în cadrul unei emisiuni difuzate pe ziarul Incomod președintele Comisiei pentru Mediu din Senat, Aurel Oprinoiu.

Senatorul a povestit cum a participat la un control al Gărzii de Mediu la o groapă ilegală unde au fost depozitate deșeuri menajere ridicate de Rosal Prahova (care și-a schimbat denumirea în UWS – United Waste Solutions).

Emisiunea integrală cu senatorul Aurel Oprinoiu:

Societatea vizată de control se numește Woma Ecoserv Construct și aparține lui Ninel Alexandru, un cunoscut om de afaceri din Prahova, fost consilier local PNL în comuna Bărcănești.

- Reclamă -
ninel alexandru woma ecoserv construct/ un om de afaceri, proprietarul gropii unde au fost ingropate zeci de mii de tone de deșeuri - Ziarul INCOMOD
Ninel Alexandru, Woma Ecoserv Construct SRL/ Un om de afaceri, proprietarul gropii unde au fost îngropate zeci de mii de tone de deșeuri

Potrivit economedia.ro, Ninel Alexandru deține acțiuni la mai multe firme, printre care Feruccio Construct SRL (afaceri de 10 milioane lei, profit net de 364.000 lei și 181 angajați), Feruccio Design SRL (0 lei cifră de afaceri, profit net de 3.700 lei și 0 angajați), Woma Ecoserv Industries SRL (0 lei cifră de afaceri, 0 lei profit net, 0 angajați), Ferropan SRL (cifră de afaceri de 391.000 lei, pierderi nete de 496 milioane lei și 6 angajați) și Woma Ecoserv Construct SRL (afaceri de 46 milioane lei, profit net de 6.477 lei și 38 de angajați).

În cea mai recentă declarație de avere din funcția de consilier local, din 2016, Ninel Alexandru declara peste 20 de proprietăți, atât agricole, cât și intravilane, patru case, o casă de vacanță în Bușteni și două spații comerciale/ de producție.

Fragmentul de emsiune în care Aurel Oprinoiu vorbește despre Woma Ecoserv Construct SRL:

Emisiunea integrală cu Aurel Oprinoiu, președintele Comisiei de Mediu din Senat, despre zecile de mii de tone de deșeuri îngropate ilegal:

UPDATE

- Reclamă -

Ninel Alexandru a trimis următorul punct de vedere cu privire la acest articol:

”Subliniem faptul că dacă am fi fost contactați de către un reprezentant al redacției dumneavoastră, i-am fi oferit toate informațiile, astfel încât să nu apară în materialul publicat date financiare incorecte.

Societatea Woma Ecoserv Construct a avut un profit de peste 6 milioane lei si nu de 6.477 lei.

Referitor la societatea Ferrropan , pierderea nu a fost de 496 milioane lei ci de 496 mii lei. Firma Ferropan a fost preluata in cursul anului 2021, datoriile fiind efectuate de vechea conducere, iar eu am reusit ca in anul urmator sa achit din datoriile societatii, astfel incat acestea sa se diminueze de 8 ori, situandu-se in anul 2022 jurul valorii de 60 mii lei. 

Toate aceste date sunt publile accesand mfinante.ro 

- Reclamă -

Publicarea unei informații atât de incorecte ne poate produce serioase prejudicii de imagine, de credibilitate, și financiare, motiv pentru care vă rugăm să o corectați și în textul materialului inițial.

Afirmatia „groapa ilegala” este falsa. Societatea Woma Ecoserv Construct deține Autorizatie de Mediu și o Decizie emisă de autoritatile statului pentru proiectul de umplere a amplasamentului fostei exploatari de nisipuri si pietrisuri.

Materialul folosit este material de umplere. Acesta a fost preluat de la Statia de tratare mecano-biologica a deseurilor biodegradabile, in baza rapoartelor de incercare emise de catre laboratoare acreditate RENAR. 

Acelasi material de umplere, compostul de calitate inferioara, cu fractie < 20mm, este folosit ca ingrasamant natural in tarile din Europa, fiind utilizat in amenajarea terenurilor degradate, poluate, pentru imbunatatirea calitatii solurilor.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut