Un bărbat de 38 de ani, din Cluj-Napoca, a fost prins duminică noapte, în jurul orei 03.00, în timp ce îi vindea droguri unui tânăr de 35 de ani, în zona unei scene din cadrul festivalului Electric Castle. Potrivit polițiștilor, tânărul procura de la bărbat un plic din material plastic, în interiorul căruia se afla o ”substanță pulverulentă, albă”.

În urma verificărilor, de la bărbatul în vârstă de 38 de ani au mai fost ridicate, inițial, șapte plicuri cu astfel de substanță și, ulterior, din autoturismul utilizat de acesta, 62 de plicuri din material plastic, cu închidere tip ziplock, în interiorul cărora se afla o substanță pulverulentă, albă, un telefon mobil și 4.150 de lei.

”În aceeași zi, începând cu ora 13.30, polițiștii  B.C.C.O. Cluj-Napoca, împreună cu procurorii  D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj,  au efectuat trei percheziții domiciliare, în mod succesiv, una în comuna Bonțida și două în municipiul Cluj-Napoca, fiind descoperite și ridicate un plic cu substanță pulverulentă, albă (aproximativ 1-2 grame), o farfurie, pe care se aflau două liniuțe de substanță pulverulentă, albă (aproximativ 0,5 grame)”, anunță IPJ Cluj.

De asemenea, au fost ridicate o bancnotă de un leu răsucită, un grinder în care se aflau urme de substanță vegetală de culoare verde-oliv, un recipient  metalic în care se afla o țigară confecționată artizanal și substanță vegetală sub formă de muguri (aproximativ un gram), o farfurie pe care se afla substanță pulverulentă, albă (aproximativ un gram) și un card de porționat, o folie de plastic în care se afla substanță pulverulentă, albă (aproximativ 0,5 grame), un telefon mobil și 4.000 de lei.

Dealerul a fost reținut pentru 24 de ore, transmite g4media.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here