fbpx
duminică, septembrie 24, 2023
23.4 C
Ploiești
spot_img

Decizie definitivă a ICCJ în litigiul pentru Parcul Bucov

Citește Și

- Reclamă -
Primăria Ploieşti a anunţat că a câştigat definitiv litigiul cu administraţia din Bucov pentru terenul aferent Parcului „Constantin Stere”, după ce şi Înalta Curte a menţinut deciziile anterioare ale instanţelor.

Suprafaţa totală a terenului disputat depăşeşte de puţin 100 de hectare.

„Parcul de agrement de la Bucov a fost câștigat definitiv în proprietatea Municipiului Ploiești. Reamintim că, pe rolul instanțelor de judecată a fost înregistrat dosarul nr.357/105/2018, în care calitate de reclamant au avut Comuna Bucov și Consiliul Local al comunei Bucov, iar calitate de pârâți au avut Municipiul Ploiești și Consiliul Local al Municipiului Ploiești. Obiectul dosarului a fost revendicare imobiliară. Reclamanții au solicitat instanței de judecată să dispună obligarea pârâților să lase în deplină proprietate și pașnică posesie imobilul «Complex de agrement Dacia» (Parcul Bucov), compus din 101 ha, precum și rectificarea cărții funciare, în sensul că terenul în cauză aparține Comunei Bucov și nu Municipiului Ploiești”, a anunţat administraţia ploieşteană, într-un comunicat transmis vineri.

- Reclamă -

„În data de 04.05.2023, Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat definitiv prin Decizia nr.756, respingând recursul formulat de Comuna Bucov și Consiliul Local al comunei Bucov, rămânând definitivă Decizia civilă nr.2623/2021 a Curții de Apel Ploiești prin care a fost respins apelul formulat de reclamanți. Încă din prima fază procesuală (fond) plângerea reclamanților a fost respinsă”, a mai detaliat Primăria Ploieşti.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...