Director nou la Clubul Sportiv Municipal Ploiești! Potrivit unor surse din mediul administrativ, primarul Adrian Dobre l-a detașat pe unul dintre consilierii săi personali să preia conducerea CSM. Este vorba despre Ștefan Grozea, care de luni va fi directorul CSM, după ce până la ora actuală era consilier al edilului-șef pe probleme de salubritate.

Ștefan Grozea este un nume nou în administrația locală. Inițial, a fost șef al Serviciului Salubritate din cadrul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, fiind responsabil cu coordonarea serviciului care monitoriza activitatea operatorului de salubritate. A fost înlăturat din RASP, după ce Consiliul Local Ploiești a votat o organigramă care presupunea desființarea postului său, apoi primarul Adrian Dobre l-a numit consilier personal pe probleme de salubritate.

Acum, Ștefan Grozea va prelua conducerea Clubului Sportiv Municipal Ploiești, de unde fostul director Cristi Nica a fost demis de primarul Dobre. Reamintim că Nica a contestat în instanță decizia prin care a fost demis din funcție.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here