fbpx
luni, mai 29, 2023

Directorul Centrului de la Călinești, unde un asistent e acuzat că a omorât în bătaie un pacient, a fost detașat din funcție

Citește Și

- Advertisement -

Directorul Centrului de Recuperare pentru Persoane Adulte cu Handicap Călinești a fost detașat din funcție, după ce un pacient a murit, fiind bătut de un asistent medical. De asemenea, DGASPC Prahova a anunțat că și asistentul a fost suspendat din funcție.

Reamintim că asistentul a fost reținut luni, 9 august, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de lovituri cauzatoare de moarte și de două infracțiuni de purtare abuzivă. Detalii aici!

- Advertisement -

Mai jos redăm integral comunicatul emis de DGASPC Prahova privind ultimele măsuri luate:

„În vederea oferirii informațiilor necesare pentru clarificarea cu obiectivitate a situației din cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap Călinești, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, aduce la cunoștința opiniei publice, următoarele precizări referitoare la demersurile întreprinse: 

În continuarea măsurilor dispuse de către D.G.A.S.P.C. Prahova s-a stabilit ca începând din data de 10.08.2021, directorul Centrului de Recuperare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap Călinești să nu mai îndeplinească atribuțiile de conducere în cadrul acestui centru, urmând a fi detașat într-o altă unitate din subordinea D.G.A.S.P.C. Prahova.

- Advertisement -

Totodată, având în vedere acțiunile desfășurate de către organele de poliție, D.G.A.S.P.C. Prahova va aplica măsurile legale corespunzătoare în ceea ce privește dispunerea suspendării activității angajatului care a fost implicat în evenimentul produs în cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Handicap Călinești.”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FOTO/Doi soți au căzut în gol pe Valea Caraimanului după ce au alunecat pe zăpadă. Un elicopter SMURD i-a preluat pe răniți

Accident pe munte în această după- amiază. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru recuperarea a două...

Mai Multe Articole Ca Acesta